Winkel gesloten van 15/7 tot en met 04/08. Geen verzendingen tussen 16/7 en 26/7. Bedankt voor uw begrip!

(Spel)Advies op maat

  • Doelgroep: ouders, leerkrachten, therapeuten, onthaalouders, crèches, bedrijven, ... 

Naast het verkopen van educatief speelgoed aan ouders, onthaalouders, leerkrachten en therapeuten, geef ik ook aan ouders en het kind advies/psychologische begeleiding op maat rond alles wat met de ontwikkeling van het kind te maken heeft, met een creatieve invalshoek (waaronder spel). Mijn specialisatie ligt bij kinderen met ontwikkelingsstoornissen (ADHD, ASS, ...), leerstoornissen, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Ik kom hiervoor langs bij u thuis.

Ook onthaalouders, crèches en bedrijven die een speelhoek, peuterhoek, snoezelhoek, ... willen installeren, kunnen bij mij terecht. Samen bekijken we wat mogelijk is. Ook aankoop van grotere stukken speelgoed behoort tot de mogelijkheden. Dit advies is uiteraard gratis. Verdere info kunt u onder deze rubriek vinden. 

  • Info voor ouders

Korte tussenkomsten per mail of per telefoon zijn uiteraard helemaal gratis! Gaat het over een meer gecompliceerde vraag en is psychologische begeleiding hiervoor nodig, bekijk dan de informatie die volgt:

  • Praktische zaken

Na het maken van een afspraak zult u per mail een kort aanmeldingsformulier ontvangen waarbij we de hulpvraag kort verkennen, zodat we kunnen inschatten of wij aan uw hulpvraag kunnen voldoen of dat een korte gratis begeleiding mogelijk is. Ik kan bij u thuis langskomen. Huisbezoeken zijn helaas beperkt tot een straal van 35km vertrekkende van bij mij thuis. Ik opteer voor een huisbezoek omdat dit de ideale manier is om u en de omgeving beter te leren kennen en in te schatten.

Belangrijk om weten is dat de ondersteuning van uw hulpvraag toch minstens 2 à 3 gesprekken in beslag kan nemen. We starten steeds met een uitgebreid intakegesprek dat ruim 1u kan duren. Het aantal sessies die erop volgen is afhankelijk van de vraag van de cliënt. U kan uiteraard op elk moment stoppen met de begeleiding.

  • Tarieven:

Intakegesprek: 65 euro (inclusief verslag op vraag, duur +/-1,5u)

Begeleidende sessies: 55 euro (duur 45 à 60min)

Schriftelijke verslaggeving, vergaderingen met derden, klasobservaties: tarieven begeleidende sessies aan gewerkte tijd. 

  • Terugbetaling:

Neem contact op met uw mutualiteit voor meer info. 


Erkend als psycholoog door de Psychologencommissie.


Gelieve het formulier zo goed en zo volledig mogelijk in te vullen aub.  

Spadt

Maak uw afspraak

Afspraak maken
Spadt

Aandachtspunt: ik kom enkel op huisbezoek in een straal van 35km vanaf mijn woonplaats. Zie kaart als u twijfelt of u in aanmerking komt voor een huisbezoek.