Verzenden naar BELGIË voor €5,95 en NEDERLAND voor €7,95!!

Retourneren

Wat we uiteraard heel erg jammer vinden, maar het kan altijd, dat men niet tevreden is van de aankoop. U hebt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen om dit door te geven aan Spadt. Daarna moet het product binnen de 14 dagen na doorgeven aan Spadt worden terugbezorgd. 

Bij retourneren dient u dus Spadt eerst op de hoogte te brengen. Bij het ontvangen van het geretourneerde product wordt het bedrag van aankoop terug gestort. De verzendkosten van de retour zelf zijn steeds voor de koper en Spadt moet steeds een traceercode ontvangen van de klant om het pakketje te kunnen volgen. Wanneer u ervoor kiest een deel van uw bestelling terug te sturen naar Spadt, worden de verzendkosten van de levering door Spadt ook niet terugbetaald, enkel het aankoopbedrag van het geretourneerde product. Plaatste u een bestelling hoger dan 100 euro en u stuurt een product terug, waardoor het totaalbedrag minder dan 100 euro bedraagt, wordt het bedrag van product terugbetaald min de verzendingskosten die Spadt voor u aanvankelijk betaalde. 

Bij aankoop van een spelpakket en u wenst een product terug te sturen gebeurt dit ook op kosten van de koper. U kan ervoor kiezen om het bedrag van het product in cadeaubon te krijgen of u kunt ervoor kiezen het product te vervangen door een ander product, de verzendkosten zijn weliswaar voor de koper, tenzij het over een product gaat van meer dan 100 euro, dan geldt opnieuw gratis verzending. 

Let op: wij betalen enkel terug bij retour als de producten ongebruikt, onbeschadigd en in originele staat zijn. Producten die beschadigd, hersteld of bevuild, berookt terug verstuurd worden, worden niet vergoed.