10% korting met code 'ZMRVERLOF2024' tijdens zomerverlof vanaf 20/07/2024 tem 11/08/2024. Bestellingen worden na ons verlof verzonden.

HABA

Spadt

Haba-speelgoed

Haba-speelgoed staat voor kwaliteit en veiligheid. Het merk overtuigt al vele generaties lang door zijn bijzondere design en hoge speelwaarde. Geen enkel kind verveelt zich met Haba-speelgoed. Het heeft ook een hoge educatieve meerwaarde. Het stimuleert de zintuiglijke waarneming, leert concentratie ontwikkelen en creëert ruimtelijk inzicht. Kinderen leren met Haba-speelgoed omgaan met verlies, bijvoorbeeld als ze verliezen met een spelletje. Ook stimuleren sommige spelletjes de fysieke eigenschappen, waaronder onze waterspeelmat en speelkubussen.  

Haba-speelgoed is duurzaam speelgoed

Haba-speelgoed is ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Als speelgoedmerk hechten ze veel belang aan duurzaam educatief speelgoed. Het productieproces verloopt volledig milieuvriendelijk. Ze zijn dan ook één van de koplopers in het duurzame productieproces van speelgoed. De bomen waarvan het speelgoed geproduceerd wordt zijn afkomstig uit een duurzaam bosbeheer. Daarom draagt ons educatief houten speelgoed het PEFC-keurmerk.

Bekijk nu ons ruime assortiment

Koop nu educatief speelgoed van Haba bij speelgoedwinkel Spadt in Lichtervelde en verras je kleuter met nieuw speelgoed. Haba is hét merk van educatief spelmateriaal voor scholen. Enkel de beste kwaliteit is goed genoeg voor jouw kind. Plaats nu je bestelling van speelgoed van Haba en tover een glimlach op jouw kind.

Producten van HABA