10% korting met code 'ZMRVERLOF2024' tijdens zomerverlof vanaf 20/07/2024 tem 11/08/2024. Bestellingen worden na ons verlof verzonden.

(Spel)Advies op maat rond educatief spelmateriaal

  • Doelgroep: ouders, leerkrachten, therapeuten, onthaalouders, crèches, bedrijven, ...  

Wij verkopen niet alleen educatief speelgoed, maar wij staan ook altijd klaar voor een extra woordje uitleg bij het speelgoed die we verkopen. ADVIES is voor ons heel erg belangrijk, aangezien we dan bijna zeker zijn dat u goed aangekocht hebt. Want wat is nu vervelender dan speelgoed aankopen dat enkel in de kast blijft liggen. Wij gaan samen op zoek naar het geschikte speelgoed voor uw kind of uw doelgroep. 

Naast het educatief spelmateriaal op de website, hebben we nog veel meer in ons assortiment. Vraag waar u naartoe op zoek bent en ik bekijk of dit mogelijk is. In de winkel is het mogelijk onze catalogi in te kijken en te bestellen. 

Ook onthaalouders, crèches, revalidatiecentra en zelfs bedrijven kunnen bij mij terecht. Samen bekijken we wat mogelijk is. Ook aankoop van grotere stukken speelgoed behoort tot de mogelijkheden. Ik kom vrijblijvend bij u langs. Indien u uw keuze hebt gemaakt, maak ik een vrijblijvende offerte op. Na goedkeuring van de offerte, gaan we aan de slag.  Het is uiteraard mogelijk een factuur op te maken. 


  • Kortingen van 5% voor scholen (behalve op ons zelfgemaakt materiaal: voelboxen en lichtbakken):

Bij bestellingen via de webshop én u kunt aantonen dat u een leerkracht bent of een aankoop doet voor een school, vraag dan naar uw kortingscode van 5%. Deze korting van 5% is niet geldig op reeds afgeprijsde producten. Mail naar thessa@spadt.be om uw kortingscode aan te vragen. 

Plaats uw bestelling via de webshop en vul uw 5% kortingscode in, in het daarvoor voorziene vak. Wilt u een bestelling plaatsen op factuur, vul de facturatiegegevens in en vink het vakje 'betalen per overschrijving' aan. De factuur wordt automatisch naar u verzonden. Check alle gegevens grondig, want éénmaal de factuur werd verstuurd, kan deze niet meer aangepast worden. De korting kan evenmin achteraf worden toegekend. U betaalt pas van zodra de bestelling geleverd is. 

Bestellen met bestelbon kan uiteraard ook. Stuur uw bestelling door naar thessa@spadt.be. U krijgt een onmiddellijke korting van 5% op uw factuur. 

Ons advies is uiteraard steeds gratis. 


Wat is mogelijk? 

  • snoezelmateriaal
  • speelhoekjes (peuter, kleuter, ...)
  • logopedisch spelmateriaal
  • spelmateriaal binnen het gewoon én buitengewoon onderwijs. 
  • sintcadeautjes (unieke geschenkjes) voor bedrijven (bvb cadeaubonnen)
  • spelmateriaal dementerenden/bejaarde mensen
  • Spelpakketten
  • ...

Wenst u een afspraak te maken in de winkel of wilt u dat ik bij u langs kom? Dat kan, zie het formulier hieronder. 

Gelieve het formulier zo goed en zo volledig mogelijk in te vullen aub.  

Spadt

Maak uw afspraak

Afspraak maken
Spadt