Verzenden naar BELGIË voor €5,95 en NEDERLAND voor €7,95!!

Waskrijtjes van Crayon Rocks

Het Kleurrijke Geheim van Crayon Rocks: Perfect voor Klaslokalen

Spadt

Kleurpotloden en stiften zijn klassieke keuzes als het gaat om het geven van kleur aan de creatieve uitspattingen van kinderen. Maar wat als er een alternatief is dat niet alleen de verbeelding van kinderen prikkelt, maar ook ergonomisch verantwoord is en de ontwikkeling van de fijne motoriek bevordert? Maak kennis met Crayon Rocks - de kleine, stevige waskrijtjes die een revolutie teweegbrengen in klaslokalen over de hele wereld.

Het Geheim Achter Crayon Rocks

Crayon Rocks zijn ontwikkeld door Barbara Lee, een lerares voor kinderen met speciale behoeften. Ze kwam op het idee van deze waskrijtjes toen ze merkte dat traditionele waskrijtjes te groot en onhandig waren voor de kleine handen van haar leerlingen. Door de jaren heen heeft ze een unieke formule ontwikkeld die resulteert in waskrijtjes die klein genoeg zijn voor kinderen om comfortabel vast te houden, maar toch stevig genoeg om niet te breken bij normaal gebruik.

Het geheime ingrediënt achter Crayon Rocks is sojaboonwas, een natuurlijk en duurzaam materiaal dat zacht genoeg is om gemakkelijk kleur af te geven, maar stevig genoeg om niet te verkruimelen. Bovendien zijn Crayon Rocks verkrijgbaar in een breed scala aan levendige kleuren die de verbeelding van kinderen stimuleren en hen aanmoedigen om creatief te zijn.

Hoe Crayon Rocks te Gebruiken in Klaslokalen

Het gebruik van Crayon Rocks in klaslokalen biedt verschillende voordelen voor zowel leerkrachten als leerlingen. Hier zijn enkele manieren waarop deze kleine waskrijtjes kunnen worden geïntegreerd in het klaslokaal:

1. Ergonomisch Verantwoord

Crayon Rocks (32)

Het kleine formaat van Crayon Rocks is perfect voor kleine handen en moedigt een juiste pengreep aan. Door de unieke vorm van de krijtjes kunnen kinderen ze vasthouden met de juiste druk, wat de ontwikkeling van de fijne motoriek bevordert.


2. Veelzijdigheid

Crayon Rocks kunnen op verschillende oppervlakken worden gebruikt, waaronder papier, karton, hout en zelfs stof. Hierdoor kunnen leerlingen hun creativiteit botvieren op verschillende materialen en texturen.

3. Milieuvriendelijk

Doordat Crayon Rocks zijn gemaakt van sojaboonwas, een hernieuwbare en biologisch afbreekbare grondstof, zijn ze een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele waskrijtjes.

Spadt

4. Kleurrijke Leerervaring

Met het brede scala aan levendige kleuren dat beschikbaar is, namelijk 32 kleuren, kunnen leerlingen hun verbeelding de vrije loop laten en kleurrijke meesterwerken creëren die hun artistieke expressie bevorderen.

5. Educatieve Toepassingen

Naast het stimuleren van creativiteit kunnen Crayon Rocks ook worden gebruikt voor educatieve doeleinden, zoals het leren van kleuren, vormen en letters. Door te tekenen en te kleuren kunnen kinderen op een interactieve manier nieuwe concepten ontdekken en versterken.

Dus, Crayon Rocks ...

Crayon Rocks zijn niet zomaar waskrijtjes; ze zijn een krachtig hulpmiddel voor het stimuleren van creativiteit, het bevorderen van de fijne motoriek en het bieden van een ergonomisch verantwoorde kleurervaring voor kinderen in klaslokalen overal ter wereld. Met hun unieke ontwerp en milieuvriendelijke samenstelling zijn Crayon Rocks de perfecte keuze voor leerkrachten die op zoek zijn naar een innovatief en effectief hulpmiddel om de creativiteit van hun leerlingen te stimuleren.

Uiteraard verkrijgbaar op onze webshop Spadt of in onze speelgoedwinkel in Lichtervelde.

Spadt