Verzenden naar BELGIË voor €5,95 en NEDERLAND voor €7,95!!

Algemene voorwaarden

 • SPADT: Bollestraat 14, 8810 Lichtervelde. België. (winkel in Statiestraat 53-57, 8810 Lichtervelde)
 • BTW-nummer: BE0691.661.171
 • Bereikbaar op 0479/831759 of per mail via thessa@spadt.be. Mails worden binnen de twee dagen beantwoord. Telefoons worden nooit opgenomen tijdens adviesgesprekken aan huis.
 • Spadt is op geen enkele manier verantwoordelijk voor diefstal, verlies of schade aangericht tijdens de levering via Bpost of DPD of een andere dienst. Indien u dat wenst, kan u zich steeds verzekeren tegen verlies/schade/diefstal. Neem contact met ons op voor verdere info.  
 • Facturen kunnen aangevraagd worden indien opgeven van geldig BTW-nummer.
 • Bij onjuistheden van facturatie, gelieve ons tijdig iets te laten weten, zodat we dit kunnen aanpassen.
 • Het rekeningnummer van SPADT: BE21 7350 4831 7203
 • Prijzen zijn steeds de prijzen inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Wij hanteren vaste verzendkosten van 6,95 euro indien leveren aan huis bij bedragen lager dan 100 euro of 5,95 euro indien u pakket wenst af te halen in een afhaalpunt (verzekerde pakketten). De verzendkosten van 6,95 euro of 5,95 euro zijn berekend op één verpakkingseenheid. Het kan zijn dat door de omvang van de bestelling de producten niet in één pakket kunnen geleverd worden, maar in meerdere pakketten. Hiervoor wordt een meerprijs in rekening gebracht. U wordt hierover uiteraard gecontacteerd. Voor bedragen vanaf 100 euro is de verzending gratis binnen België. Binnen Nederland/Luxemburg/Duitsland is er gratis verzending voorzien vanaf 150 euro. Spadt houdt zich aan het recht de prijzen van de producten te veranderen. Indien u merkt dat het door u aangekochte product later in prijs gedaald is, kunnen wij u prijsverschil niet terug betalen.
 • Spadt is op geen enkele manier verantwoordelijk voor eventuele laattijdige levering dat buiten onze verantwoordelijkheid ligt (stakingen, vertraging transport). Wij leveren steeds de dag zelf bij bestellingen voor 12u (behalve weekend en feestdagen) en houden ons hier ook aan.
 • Producten worden zo goed als mogelijk beschreven en via foto’s getoond via de webshop. De kleuren die u ziet op de foto’s kunnen licht afwijken van de producten die u in het echt ziet. Ook de beschrijving (bvb afmetingen) kunnen licht afwijken van de producten in het echt. Gelieve hiermee rekening te houden.
 • Spadt is op geen enkele manier verantwoordelijk voor eventuele letsels, financiële schade, materiële schade of wat dan ook dat het gevolg zou zijn door de aankoop of het gebruik van onze producten.
 • Bij fouten of gebreken aan onze producten gelieve deze te melden aan de fabrikant van onze producten. U mag deze feedback uiteraard ook aan ons meedelen zodat wij onze producten extra kunnen controleren, zodat dit in de toekomst niet meer kan voorvallen. Deze fouten en gebreken worden uiteraard opgelost.
 • Garantie op onze producten van 7 dagen vanaf de dag van ontvangst. Gewone slijtage of (on)opzettelijke veranderingen van het product vallen niet onder de garantie. U moet steeds een geldig aankoopbedrag kunnen voorleggen. De vergoeding kan nooit groter zijn dan het aankoopbedrag.
 • Door een bestelling te plaatsen, verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar en dus ook verantwoordelijk te zijn voor uw aankoop.
 • Herroepingsrecht/retour: Wat we uiteraard heel erg jammer vinden, maar het kan altijd, dat men niet tevreden is van de aankoop. U hebt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen om dit door te geven aan Spadt. Bij het ontvangen van het geretourneerde product wordt het bedrag van aankoop en verzendkosten terug gestort. De verzendkosten van de retour zijn voor de cliënt zelf en Spadt moet steeds een traceercode ontvangen om het pakketje te kunnen volgen. Wanneer je ervoor kiest een deel van je bestelling terug te sturen naar Spadt, worden de verzendkosten van de levering door Spadt niet terugbetaald, enkel het aankoopbedrag van het geretourneerde product. Terugbetaling gebeurt enkel als de producten ongebruikt, onbeschadigd en in originele staat zijn. Producten die beschadigd, hersteld of bevuild, berookt terug verstuurd worden, worden niet vergoed. 
 • Eigendomsrecht. Foto’s gebruikt op onze website mogen op geen enkele wijze gebruikt of gekopieerd worden. Deze zijn eigendom van Spadt.