10% korting met code 'ZMRVERLOF2024' tijdens zomerverlof vanaf 20/07/2024 tem 11/08/2024. Bestellingen worden na ons verlof verzonden.

Educatief houten speelgoed

Spadt

Educatief speelgoed

Spadt

Veilig online betalen

Spadt

Persoonlijk advies

Bij Spadt, in Lichtervelde, bieden we je prachtig, educatief houten speelgoed aan. Steeds meer verkiezen ouders houten speelgoed boven plastic speelgoed. Het is milieuvriendelijker en heeft een langere levensduur. Met ons aanbod aan educatief houten speelgoed is er voor elk kind wat wils. Wij verkopen speelgoed van topmerken zoals, Djeco en Smart. Onze producten zijn dus van topkwaliteit en volledig kindvriendelijk.

Benieuwd naar ons houten speelgoed?

Bestel het hier

Voordelen van educatief houten speelgoed

Peuters en kleuters zijn enorm nieuwsgierig, vandaar is het belangrijk dat hun speelgoed een uitdaging blijft. Zo train je constant hun natuurlijke vaardigheden. Educatief houten speelgoed moet peuters en kleuters al spelend dingen aanleren. Zo is het belangrijk dat ze nieuwe dingen ontdekken. Koop dus regelmatig nieuw educatief speelgoed, zodat ze niet verveeld geraken. Houten speelgoed is geschikt voor alle leeftijden. Je kan je kind dus zonder zorgen laten spelen. Educatief houten speelgoed helpt ook om de motoriek te verbeteren. Ze bewegen meer en ze moeten hun aandacht erbij houden. In tegenstelling tot een tablet, waarbij kinderen zonder nadenken of beweging uren naar een scherm zitten te staren. 

Hoogbegaafde kinderen en hun spel

Koop nu je houten speelgoed

Wek de interesse van je kind op met educatief houten speelgoed van speelgoedmerk Haba of andere merken. Met verschillend vormen, maten en kleuren is elk kind in de wolken. Leer ze op een leuke manier probleemoplossend nadenken en tegenslagen verwerken. Bij vragen of opmerkingen kan u een bericht achterlaten op ons contactformulier of e-mailen naar thessa@spadt.be.