Beoordelingen

Wij willen steeds het beste voor onze ouders, leerkrachten en therapeuten, maar uiteraard voornamelijk voor onze kinderen. Daarom appreciëren wij het enorm dat u na een aankoop van ons speelgoed een beoordeling plaatst. Zo kunnen wij groeien en kunnen we in de toekomst voor een nóg beter speelgoedaanbod zorgen en nóg beter advies verlenen. Oplossingen zoeken doe ik niet alleen, maar samen met jullie, dankzij jullie beoordelingen. 

Mevr
Geschreven door C. Depoortere op 04/10/2019
-
Menen
  • Mooi en duurzaam materiaal
  • Dus met respect voor ons milieu
  • Veilig
  • En zeer uniek
  • Wel nog niet gezien hoe er mee gespeeld wordt natuurlijk ;)
Ons Eerste klein kind wordt al gauw 1 jaar. Ik heb raad gevraagd aan onze dochter wat voor speelgoed we best kopen. Ze stuurde me een aantal dingen door van het merk moulin Roty. Ik besloot het busje, de familie en agathe te kopen
snoezelen
Geschreven door M. L op 10/09/2019
-
Hamme
Snoezelspullen gekocht en super tevreden! Onze zoon is er blij mee. Bedankt
Oma van een kleinkindje van 1 jaar
Geschreven door J. Lauwers op 07/09/2019
-
3191 Hever
  • Mooi, speels, veilig, educatief, leeftijdgericht en vooral boeiend speelgoed!!
  • Zeer goed advies
  • betaling, levering TOP
  • Geen minpunt
Voor de verjaardag van mijn kleinkindje was ik op zoek naar een speelgoedwinkel of website , gericht op educatief, speels, mooi, veilig en ekologisch verantwoord speelgoed: Ik kwam terecht bij Spadt, en was snel verrast door het mooi en gericht aanbod. Het advies van Mw Thessa Huys op mijn vragen was zeer welkom. Ik heb een pracht van een loopwagen aangekocht voor een klein meisje van nog net geen 1 jaar, die volledig beantwoordt aan wat zij kan op een jaar en waar ze heel veel plezier aan zal beleven ook in de toekomst. SPADT heeft net dat ietsje meer!! 'Ik ben uiterst tevreden en wil daarom SPADT zeer graag aanbevelen. Het was een weloverwogen aankoop en het zal zeker niet de laatste zijn.
Houten speelgoed
Geschreven door S. Cortvriendt op 04/09/2019
-
Hoegaarden
Mooi en stevig houten speelgoed. Ons kindje speelt graag met de houten popjes en autootjes. Wij kopen hier zeker nog!
Ruim aanbod
Geschreven door K. Verbeke op 31/08/2019
-
Loppem
  • ruime aanbod
  • de zoekcategorieën
  • voor jong en oud
  • snelle verzending
  • geen
Via de webshop besteld. Heel mooi aanbod. Speelgoed die je nergens anders vindt. een ontdekking. Ik kom heel zeker nog eens de winkel bezoeken in lichtervelde.
Ouder
Geschreven door L. Gielen op 30/08/2019
-
Bree
  • 9/10
Super tevreden
Prachtig speelgoed
Geschreven door V. G. op 30/08/2019
-
Retie
  • Snelle en correcte levering.
  • Vriendelijk
Leuk aanbod speelgoed.
Een aanrader
Geschreven door N. Derous op 08/06/2019
-
Torhout
  • vriendelijk en warm ontvangst
  • mooie winkel
  • Beantwoorden van de mail gaat vlot
  • uitstekende service
  • Mooi kwalitatief educatief speelgoed en ruim aanbod
  • origineel speelgoed
  • Parking bij de winkel
Wou enkele druppelbanen aankopen. Er zou nog een andere variatie binnenkomen en dus hield ze al 2 in voorraad. En van zodra de andere variatie te verkrijgen was, liet ze het weten.
Zelfstandige
Geschreven door L. Graré op 13/03/2019
-
Lint
  • Extra snelle levering!
  • Knap materiaal!
Workshops fijne motoriek dozen maken
Rock-it board Moon
Geschreven door S. Beernaert op 20/02/2019
-
Moorslede
  • Stimuleert de fantasie
  • Kinderen bewegen terwijl ze eigenlijk aan het spelen zijn
Thessa luistert aandachtig naar wat je precies op zoek bent en geeft gericht advies. Het Rock-iT board nu een kleine week in ons bezit en mijn zoon (11jaar) en dochter (7jaar) zijn er gek op. Bij spadt zien ze me zeker terug!
Super!
Geschreven door T. Van der Straten op 22/01/2019
-
Berendrecht
Wij zijn heel blij met onze bestelling. Super snel geleverd en het rockerboard is hier een echte hit! Mijn dochter is heel actief en alle speelgoed dat Ik Koop is ze meestal na twee minuten al beu, soms pakt ze het zelfs niet uit. Maar het rockerboard heeft ze nog niet losgelaten sinds het aangekomen is. Ze wilde het meteen zien en zelfs ‘s morgens voor school gaat ze erop zitten.
Speelgoed gekocht voor peter/meter kind en vriendjes.
Geschreven door C. Clevers op 09/01/2019
-
Brugge
  • Heel vriendelijk en super behulpzame mevrouw niets is teveel om.uit te leggen of te tonen. Bedankt. Wij zijn super tevreden. Gaan zeker nog speelgoed kopen.
  • Geen nadelen.
Triiangle puzzel en geomag 3 soorten gekocht. Is Super leuk speelgoed met veel variatie. Uren kunnen ze bezig zijn. En ook een soort anti stress balletje. Waar ons Peter kind rustig van wordt en zich daar op focust. Bedankt
Super interessant
Geschreven door I. Veeckmans op 27/12/2018
-
Wijnegem
  • Snel in elkaar, steeds verrassend
Ideaal voor die kleine creatieveling!
Geleverde producten
Geschreven door E. Strobbe op 20/12/2018
-
Antwerpen
  • Vriendelijke en snelle service
  • mooi aanbod op de webshop
  • 1 product voldoet niet aan de verwachtingen
Ik ben op zich heel tevreden met de levering, snelle service en alles netjes verpakt. Ook de producten voldoen aan mijn verwachtingen, met uitzondering van de lavabuis. Deze werd, na telefonisch contact voor akkoord, geleverd in plaats van de druppelbaan aangezien er slechts 1 druppelbaan in voorraad was en ik er 2 had besteld. De druppelbaan voldoet volledig aan mijn verwachtingen, het zijn mooie kleurtjes en ziet er fascinerend uit. De lavabuis daarentegen is zo donker en ziet er heel gewoontjes uit. Naar mijn gevoel kan ik tegelijkertijd niet het ene aan het ene kindje geven en het andere aan het andere ander kindje gelet op het grote verschil tussen beiden. De aangeboden compensatie is een sympathieke geste, alleen had ik bij nader inzicht toch liever een tweede druppelbaan ontvangen.
Lotto spel Les Bonbees
Geschreven door C. Deseure op 18/11/2018
-
Handzame
  • Lage moeilijkheidsgraad.
  • Mooie illustraties.
  • Geen
Lottospel waar je snoepjes moet verzamelen om als eerste je kaart vol te krijgen. Zeer leuk om samen met de kindjes te spelen!
Leuke pop-up en uitgebreide webshop
Geschreven door N. Hallaert op 15/11/2018
-
Ardooie
  • Uitgebreid gamma
  • Geen
Een webshop met duidelijke info over het speelgoed en voor ieder wat wils! Leuk om de artikelen ook in de pop-up te bekijken. Ik koop hier zeker nog eens.
Mevrouw
Geschreven door E. Devlieger op 14/11/2018
-
Lichtervelde
Gezocht naar een verjaardagscadeautje voor een 3-jarige. Ik vond er een leuk bord waarop je aanduidt welk weer het is, het uur, de dag, het seizoen,... van Nijntje. het cadeautje werd goed onthaald! Bedankt voor de goeie tips tessa!
Aanrader ?
Geschreven door S. Strumane op 14/11/2018
-
Torhout
  • Speelgoed met verschillende functies
Mooi en gevarieerd speelgoed. Mijn kinderen spelen heel graag met onze aankoop. Eigenares neemt de tijd om uitleg te geven en advies te geven op maat. Mooi onthaal, super mooi speelgoed.
Super service!
Geschreven door S. Gevaert op 14/11/2018
-
Ruddervoorde
  • Goeie uitleg
  • Makkelijk te bereiken (zowel online als offline)
  • Leuke pop-up winkel
Onlangs een spelletje gekocht voor mijn neefje van 5 die hij samen met mijn nichtje van 3 kan spelen. Heel goeie uitleg gekregen! Tof speelgoed!
Mooi aanbod
Geschreven door F. Gysel op 11/11/2018
-
Torhout
  • Bancontact
  • Gratis parkeren
Aanbood zeer aantrekkelijk, mooie winkel- warme ontvangst met nodige advies. Makkelijk bereikbaar en heel mooi en educatief speelgoed. We gaan zeker terug???
Voor herhaling vatbaar ???
Geschreven door B. Bashar op 11/11/2018
-
Torhout
Mooi, kwalitatief,betaalbaar en educatief speelgoed. Ruim aanbod, overzichtelijk en voor alle leeftijden wel iets te vinden die toch wel uniek is.
Relaxklets
Geschreven door C. Cool op 22/10/2018
-
Lichtervelde
Een aanrader! Het boek omvat een combinatie aan methodieken (yoga, massage, ...). De oefeningen duren slechts enkele minuten. De kinderen (6 en 8jaar) vinden het alvast geweldig. Een leuke afsluiter van hun dag.
Mevr
Geschreven door S. Beeckman op 18/10/2018
-
Lichtervelde
  • Prima service met een woordje uitleg indien gewenst
  • Niets!
De service is prima! Wat een leuk en origineel speelgoed, in alle prijsklassen! Supertevreden! Tot de volgende!
Heel tevreden!
Geschreven door E. Maertens op 17/10/2018
-
Lichtervelde
  • super service
  • leuk stevig speelgoed
Super service !!! Het spel 'Katoiz' is heel educatief. er zijn verschillende spelvarianten (qua moeilijkheid)mogelijk. Mijn dochter en zoon (en ikzelf) zijn heel er enthousiast over. mijn zoon (9jaar)knutselde de 'Solar robot' zelfstandig in elkaar. Hij was/is heel fier op zijn robot. Leuk speelgoed!
Boekje vurig draakje
Geschreven door K. Beernaert op 05/10/2018
-
Lichtervelde
Leuk boekje, voldoet aan de verwachtingen. Content met de aankoop en de vlotte service.
Praatprikkels
Geschreven door C. Cool op 05/10/2018
-
Lichtervelde
Praatprikkels is een handig spel om te filosoferen met kinderen. Op de kaartjes staan uiteenlopende en soms vreemde onderwerpen, waardoor mijn kinderen mee aan het denken worden gezet. Naast een leuk spel is het dus ook erg leerzaam! Een aanrader! En tevens bedankt voor de vlotte service.
Mme
Geschreven door S. De Bruyne op 05/10/2018
-
Tienen
  • Advies op maat van het kind. Met resultaten subtesten iq-test in de hand en na luisteren waar intresses van ons kind liggen kunnen we ons kind zijn honger terug 'voeden'. Erg blij
  • Geen
Erg tevreden over de spullen die we reeds bestelden. De verhaaldobbelstenen zijn een geweldige manier om op een speelse manier de woordenschat van de kinderen uit te breiden. Ook het advies wat we reeds kregen voor ons kind met ontwikkelingsvoorsprong maakt een wereld van verschil. Ons kind is terug uitgedaagd en krijgt maar geen genoeg van de stem-spullen. Bedankt Tessa!
Boekje aangekocht
Geschreven door E. Vanslambrouck op 05/10/2018
-
Lichtervelde
  • Vlotte communicatie en levering
Boekje 'vurig draakje aangekocht
Vurig draakje :-)
Geschreven door E. gykiere op 05/10/2018
-
Lichtervelde
Ik ben super content van mijn aankoop. Ook super bedankt om het boekje oog voor jou te bezorgen ! Er staan nog heel wat dingen op de site die me aanspreken ;-)
bestelling spadt
Geschreven door I. D'artois op 05/10/2018
-
Lichtervelde
Heel fijn speelgoed en een uitstekende service! Speelgoed dat je niet kan vinden in de reguliere speelgoedwinkel en helemaal niet duur! We komen zeker terug!
Aankoop
Geschreven door C. Boydens op 21/09/2018
-
Oostende
  • - al spelenderwijs worden de fijne motoriek en handvaardigheid zeker geoefend met deze pop
  • - de grootte van de pop en de sluitingen maken het voor de kleine kindervingertjes gemakkelijker
  • - pop is van mooie, stevige kwaliteit
  • - pop oogt aantrekkelijk (felle kleurtjes)
  • Geen enkele
Moogy aankleedpop
zeer vlot
Geschreven door S. Duyvejonck op 22/08/2018
-
Lichtervelde
  • vlotte aankoop en afhaling
  • duidelijke website
  • geen
Zaterdag besteld, zondag reeds spelplezier! Een zeed vlot contact met Thessa. We bestellen zeker nog!
Gezelschapspel
Geschreven door K. Lowyck op 21/07/2018
-
Gistel
Bedankt voor de correcte en snelle service! Klantvriendelijkheid nemen jullie op de eerste plaats, waarvoor dank!