Weekend van de webshop tem 18 oktober! Gebruik kortingscode WEEKENDWEBSHOP10%

Beoordelingen

Wij willen steeds het beste voor onze ouders, leerkrachten en therapeuten, maar uiteraard voornamelijk voor onze kinderen. Daarom appreciëren wij het enorm dat u na een aankoop van ons speelgoed een beoordeling plaatst. Zo kunnen wij groeien en kunnen we in de toekomst voor een nóg beter speelgoedaanbod zorgen en nóg beter advies verlenen. Oplossingen zoeken doe ik niet alleen, maar samen met jullie, dankzij jullie beoordelingen. 

Leuk als altijd
Geschreven door E. De Boiserie op 12/10/2020
-
Alken
  • Snelle professionele levering.
  • Ruim educatief aanbod
Onze bestelling kwam snel en goed ingepakt toe! Er zaten kadotjes voor de opvang bij maar ik denk stiekem dat ik een deel voor ons ga bestellen opnieuw! Bedankt voor weer een super service!
Hele fijne service!
Geschreven door L. Verbeyst op 08/10/2020
-
Asse
Bedankt voor jullie persoonlijke service! Héél fijn! dankje!! Jullie hebben ook een prachtig aanbod! Groetjes Lotte
Top service
Geschreven door K. Carpentier op 20/08/2020
-
Roeselare
  • + levering aan huis
  • + Snel feedback
  • + Vriendelijk
  • + Goeie kwaliteit
Vlotte, vriendelijke bediening
Boekentas Caramel&cie
Geschreven door I. DE MUYNCK op 23/06/2020
-
Kruibeke
  • Degelijke kwaliteit
  • Stevig
  • Mooi design
Heel mooie, degelijke boekentas met een leuk design
Tractor Green Toys
Geschreven door J. Verstraete op 11/06/2020
-
Vlezenbeek
  • gerecycleerd materiaal
  • Mooie design
  • Mocht iets groter ziijn?
Leuke Vorm, mooie afwerking uit gerecycleerd materiaal. Ziet er sterk uit voor vele uren speelplezier
Kubb
Geschreven door S. De Klerck op 05/06/2020
-
Zwevezele
Prima website, super levering!
Leuk speelgoed
Geschreven door A. gunst op 29/05/2020
-
Tielt
  • Mooi aanbod van educatief speelgoed!
  • Misschien zoekfunctie op website verder nuanceren , niet enkel volgens leeftijd
Groot aanbod
SPADT is een echte aanrader !
Geschreven door E. Tack op 12/05/2020
-
Roeselare
  • deskundig advies
  • vriendelijke en warme ontvangst
  • mooie winkel
  • heel mooi aanbod
  • kwaliteit
  • vlotte levering
Top-aanbod ! Prima service !
Aankoop last minute cadeau
Geschreven door H. Van Leuven op 11/05/2020
-
Lichtervelde
  • Klantenservice
  • Bron aan info
  • Vriendelijk & behulpzaam
  • Ruim & uniek assortiment
De eerste keer was ik door aanraden van 2 kennissen in uw winkel terecht gekomen. Direct heel vriendelijke indruk, nam de tijd om me alles te tonen en uit te leggen. Ik kwam toen super tevreden buiten. Totaal geen opmerkingen of verbeteringen nodig. Deze week had ik last minute iets nodig. Ik had heel snel antwoord en die zelfde dag heb ik besteld en de volgende dag stond dit al klaar. Werd dan ook nog eens persoonlijk gebracht (en met een glimlach) en was heel mooi verpakt. De producten zijn anders, unieker, ecologischer, kwalitatiever... en met heel veel info (zowel in de winkel als op de webshop). Ook op het assortiment heb ik geen opmerkingen.
Snel bezorgd
Geschreven door B. Laleman op 11/05/2020
-
Lichtervelde
  • Wij waren niet thuis en vonden onze pakje mooi aan onze deur.
Zoals altyd netjes afgehandeld, onze bestelling was dezelfde dag nog geleverd, top!! Dit hadden we niet verwacht.
mevrouw
Geschreven door S. schellaert op 05/05/2020
-
Mariakerke
Heel lief een gepersonaliseerd kaartje , geef ik zeker aan mijn dochter die heel veel vriendinnen heeft met kleuters .bedankt
Mevr
Geschreven door N. Delameilleure op 05/05/2020
-
Lichtervelde
  • Vragen worden vlug beantwoord.
  • Vlotte levering
  • Zeer vriendelijk
  • Producten van hoge kwaliteit
Zeer vlotte afhandeling van de bestelling.
leuke bal voor peuters
Geschreven door M. Jozef op 22/04/2020
-
Lier
Verzorgde verzending en het is een leuke bal.
Super service
Geschreven door K. Carpentier op 16/04/2020
-
Roeselare
  • Vlotte, vriendelijke service
Thessa reageert heel snel, zoekt mee naar oplossingen en levert vlot. De vriendelijkheid krijg je er nog eens gratis bij. Bedankt om zelfs in deze moeilijke tijd te zorgen voor de kers op de taart van een verjaardag!
Berenpark
Geschreven door E. Vandierendonck op 14/04/2020
-
Lichtervelde
  • Leuk concept
  • Eenvoudig, maar toch niet simpel
Heel leuk spel. Je moet zelf je berenpark bouwen adhv kaartjes die je kan verdienen. Hoe meer je bouwt, hoe meer kaartjes je kan kiezen. Is vanaf 8 jaar, maar dochtertje van bijna 6 speelt ook mee. Mits een klein beetje hulp lukt dit al aardig goed voor haar. Ze hebben een doel bij dit spel, namelijk hun berenpark bouwen en dit vinden ze geweldig.
insectenkijker
Geschreven door A. Ramon op 14/04/2020
-
Aartrijke
  • veilig, goed te gebruiken door kleine handjes, superleuk speelgoed
uitstekende keuze voor mijn bijna 3 jarige kleinzoon die gek is op kriebelbeestjes
Content ?
Geschreven door N. Cool op 09/04/2020
-
Passendale
  • Overzichtelijke website, leuk en 'ander' speelgoed, vlugge reactie via messenger, vlug geleverd in een prima verpakking door BPost!
  • Tevreden ouders, tevreden kindjes! ?
  • /
Bestelling via internet, fysieke winkel nog niet gekend... (Ik kende de winkel voorheen ook nog niet)
Bedankt
Geschreven door H. Jacobs op 03/04/2020
-
Jabbeke
  • Het online bestellen was prima
  • Er was eigenlijk geen leveradres dus vulde ik in mijn profiel het adres van Sep in om het speelgoed rechtstreeks daar te krijgen.

Sep was supurcontent!

Groetjes,Hilde

nvt
Geschreven door L. Coen op 02/04/2020
-
Gistel
  • - aanpasbaar spel
  • - goede kwaliteit
  • - nodigt uit om mee te spelen
  • nog geen ondervonden
De volgende dag na de bestelling op de webshop was onze bestelling geleverd (in minder dan 24u), als dat geen topservice is! Ons dochtertje krijgt nu elke dag een cadeautje om haar zo elke dag iets nieuws te kunnen aanbieden omdat ze zich meestal nogal snel verveelt. De eerste twee 'cadeautjes' zijn alvast een succes. Ze is bijna twee jaar en ze kreeg gisteren het spelletje little association van Djeco ze is hier weg van en vraagt telkens om het opnieuw te spelen. Het leuke is dat je verschillende varianten op het spel hebt en zelf kan bijmaken waardoor je de spelregels aan de ontwikkeling van je kind kan aanpassen.
speelgoed aangepast aan motoirsche beperking
Geschreven door N. Manhaeve op 02/04/2020
-
Lichtervelde
  • er zijn heel wat materialen aanwezig die handig vast te nemen.
  • Het aanbod spelletjes bevat ook spelletjes met grotere pionnen.
  • Zeer deskundig advies van Thessa
  • zeer snelle levering zelfs in Corona tijden
Het is zeer moeilijk om speelgoed en spelletjes te vinden die aangepast zijn aan kinderen met een motorische beperking met een normale intelligentie. Bij Spadt heb ik toch makkelijk wat spullen gevonden oa handjes te trainen. Zoals de squezer bandjes en de squigz. Ook de haba spelletjes zijn dikwijls met iets grote pionnen. Het advies van Thessa over wat wel en wat beter niet was hier telkens zeer terecht. Nog geen enkele miskoop gedaan.
Knutselen
Geschreven door J. Robaey op 02/04/2020
-
Roeselare
  • levering
  • kwaliteit
  • klantvriendelijkheid
Wij hadden enkele mozaiek knutselwerkjes gekocht, stickers van dino's en ridders alsook stempels van dino's Heel tevreden van alles, super rappe levering! bedankt!
Autisme
Geschreven door K. Decleir op 31/03/2020
-
Lichtervelde
  • Snelle levering aan huis door een vriendelijke mevrouw.
  • Welke nadelen ???
Leren kloklezen, De dino's op het spoor en een fingerspinner
beoordeling levering
Geschreven door C. Vanwalleghem op 20/03/2020
-
Lichtervelde
  • Duidelijke uitleg over elk spel
  • Thuislevering in tijden van nood
  • Mooi aanbod
  • Vlotte service
  • Vriendelijk!
  • --
Ik bestelde drie spellen voor thuis en in de klas en we testten ze thuis al even uit. De Site om te bestellen is overzichtelijk, mooi aanbod om uit te kiezen en duidelijk ingedeeld per leeftijd en soort.
Top! Top!
Geschreven door J. VANWALLEGHEM op 19/03/2020
-
Lichtervelde
  • Super service en super mooi ingepakt!!! DANK JE!!
Cadeautjes besteld voor mijn dochter haar verjaardag. De dag erna al geleverd!
Beoordeling
Geschreven door V. Swimberghe op 18/02/2020
-
Torhout
  • - Goede uitleg over de materialen
  • - Leuk dat er op de website vermeld staat: combineer dit artikel met ... Dit vind ik zeer handig!
  • geen minpunten
Eerste bestelling bij SPADT
Top service
Geschreven door Lieve op 10/12/2019
-
2830
  • klantvriendelijk
  • prima advies
  • niet opdringerig
  • helpt waar nodig
  • Kwaliteit, levering, prijzen zeer OK!

Heel veel mooie materialen op deze website! Moeilijk kiezen omwille van het ruime aanbod kwaliteitsspeelgoed. Ik nam mijn telefoon en belde mevrouw Tessa. Ze gaf op een heel beleefde, niet opdringerige manier haar advies. Ze luisterde naar wat ik wou en heeft mij topadvies verleend. Levering ontzettend vlot en de spullen die ik ontving zijn één voor één prachtig en kwaliteitsvol. Mij ziet Tessa nog terug. Bedankt!

prachtige materialen!
Geschreven door P. Schrama op 06/12/2019
-
Alkmaar
  • Prachtig speelgoed gericht op alle ontwikkelingsgebieden!
Ik was al een tijdje opzoek naar mooi, duurzaam spelmateriaal en ik vond het op deze webshop! Een groot assortiment, snelle levering en zeer snel antwoord op vragen. Zeer tevreden en zeker aan te raden!
Aangenaam ontspannend!
Geschreven door N. Tutenel op 26/11/2019
-
Zwijnaarde
Goed verpakt, tijdige levering
Mevr
Geschreven door C. Depoortere op 04/10/2019
-
Menen
  • Mooi en duurzaam materiaal
  • Dus met respect voor ons milieu
  • Veilig
  • En zeer uniek
  • Wel nog niet gezien hoe er mee gespeeld wordt natuurlijk ;)
Ons Eerste klein kind wordt al gauw 1 jaar. Ik heb raad gevraagd aan onze dochter wat voor speelgoed we best kopen. Ze stuurde me een aantal dingen door van het merk moulin Roty. Ik besloot het busje, de familie en agathe te kopen
snoezelen
Geschreven door M. L op 10/09/2019
-
Hamme
Snoezelspullen gekocht en super tevreden! Onze zoon is er blij mee. Bedankt
Oma van een kleinkindje van 1 jaar
Geschreven door J. Lauwers op 07/09/2019
-
3191 Hever
  • Mooi, speels, veilig, educatief, leeftijdgericht en vooral boeiend speelgoed!!
  • Zeer goed advies
  • betaling, levering TOP
  • Geen minpunt
Voor de verjaardag van mijn kleinkindje was ik op zoek naar een speelgoedwinkel of website , gericht op educatief, speels, mooi, veilig en ekologisch verantwoord speelgoed: Ik kwam terecht bij Spadt, en was snel verrast door het mooi en gericht aanbod. Het advies van Mw Thessa Huys op mijn vragen was zeer welkom. Ik heb een pracht van een loopwagen aangekocht voor een klein meisje van nog net geen 1 jaar, die volledig beantwoordt aan wat zij kan op een jaar en waar ze heel veel plezier aan zal beleven ook in de toekomst. SPADT heeft net dat ietsje meer!! 'Ik ben uiterst tevreden en wil daarom SPADT zeer graag aanbevelen. Het was een weloverwogen aankoop en het zal zeker niet de laatste zijn.
Houten speelgoed
Geschreven door S. Cortvriendt op 04/09/2019
-
Hoegaarden
Mooi en stevig houten speelgoed. Ons kindje speelt graag met de houten popjes en autootjes. Wij kopen hier zeker nog!
Ruim aanbod
Geschreven door K. Verbeke op 31/08/2019
-
Loppem
  • ruime aanbod
  • de zoekcategorieën
  • voor jong en oud
  • snelle verzending
  • geen
Via de webshop besteld. Heel mooi aanbod. Speelgoed die je nergens anders vindt. een ontdekking. Ik kom heel zeker nog eens de winkel bezoeken in lichtervelde.
Ouder
Geschreven door L. Gielen op 30/08/2019
-
Bree
  • 9/10
Super tevreden
Prachtig speelgoed
Geschreven door V. G. op 30/08/2019
-
Retie
  • Snelle en correcte levering.
  • Vriendelijk
Leuk aanbod speelgoed.
Een aanrader
Geschreven door N. Derous op 08/06/2019
-
Torhout
  • vriendelijk en warm ontvangst
  • mooie winkel
  • Beantwoorden van de mail gaat vlot
  • uitstekende service
  • Mooi kwalitatief educatief speelgoed en ruim aanbod
  • origineel speelgoed
  • Parking bij de winkel
Wou enkele druppelbanen aankopen. Er zou nog een andere variatie binnenkomen en dus hield ze al 2 in voorraad. En van zodra de andere variatie te verkrijgen was, liet ze het weten.
Zelfstandige
Geschreven door L. Graré op 13/03/2019
-
Lint
  • Extra snelle levering!
  • Knap materiaal!
Workshops fijne motoriek dozen maken
Rock-it board Moon
Geschreven door S. Beernaert op 20/02/2019
-
Moorslede
  • Stimuleert de fantasie
  • Kinderen bewegen terwijl ze eigenlijk aan het spelen zijn
Thessa luistert aandachtig naar wat je precies op zoek bent en geeft gericht advies. Het Rock-iT board nu een kleine week in ons bezit en mijn zoon (11jaar) en dochter (7jaar) zijn er gek op. Bij spadt zien ze me zeker terug!
Super!
Geschreven door T. Van der Straten op 22/01/2019
-
Berendrecht
Wij zijn heel blij met onze bestelling. Super snel geleverd en het rockerboard is hier een echte hit! Mijn dochter is heel actief en alle speelgoed dat Ik Koop is ze meestal na twee minuten al beu, soms pakt ze het zelfs niet uit. Maar het rockerboard heeft ze nog niet losgelaten sinds het aangekomen is. Ze wilde het meteen zien en zelfs ‘s morgens voor school gaat ze erop zitten.
Speelgoed gekocht voor peter/meter kind en vriendjes.
Geschreven door C. Clevers op 09/01/2019
-
Brugge
  • Heel vriendelijk en super behulpzame mevrouw niets is teveel om.uit te leggen of te tonen. Bedankt. Wij zijn super tevreden. Gaan zeker nog speelgoed kopen.
  • Geen nadelen.
Triiangle puzzel en geomag 3 soorten gekocht. Is Super leuk speelgoed met veel variatie. Uren kunnen ze bezig zijn. En ook een soort anti stress balletje. Waar ons Peter kind rustig van wordt en zich daar op focust. Bedankt
Super interessant
Geschreven door I. Veeckmans op 27/12/2018
-
Wijnegem
  • Snel in elkaar, steeds verrassend
Ideaal voor die kleine creatieveling!
Geleverde producten
Geschreven door E. Strobbe op 20/12/2018
-
Antwerpen
  • Vriendelijke en snelle service
  • mooi aanbod op de webshop
  • 1 product voldoet niet aan de verwachtingen
Ik ben op zich heel tevreden met de levering, snelle service en alles netjes verpakt. Ook de producten voldoen aan mijn verwachtingen, met uitzondering van de lavabuis. Deze werd, na telefonisch contact voor akkoord, geleverd in plaats van de druppelbaan aangezien er slechts 1 druppelbaan in voorraad was en ik er 2 had besteld. De druppelbaan voldoet volledig aan mijn verwachtingen, het zijn mooie kleurtjes en ziet er fascinerend uit. De lavabuis daarentegen is zo donker en ziet er heel gewoontjes uit. Naar mijn gevoel kan ik tegelijkertijd niet het ene aan het ene kindje geven en het andere aan het andere ander kindje gelet op het grote verschil tussen beiden. De aangeboden compensatie is een sympathieke geste, alleen had ik bij nader inzicht toch liever een tweede druppelbaan ontvangen.
Lotto spel Les Bonbees
Geschreven door C. Deseure op 18/11/2018
-
Handzame
  • Lage moeilijkheidsgraad.
  • Mooie illustraties.
  • Geen
Lottospel waar je snoepjes moet verzamelen om als eerste je kaart vol te krijgen. Zeer leuk om samen met de kindjes te spelen!
Leuke pop-up en uitgebreide webshop
Geschreven door N. Hallaert op 15/11/2018
-
Ardooie
  • Uitgebreid gamma
  • Geen
Een webshop met duidelijke info over het speelgoed en voor ieder wat wils! Leuk om de artikelen ook in de pop-up te bekijken. Ik koop hier zeker nog eens.
Mevrouw
Geschreven door E. Devlieger op 14/11/2018
-
Lichtervelde
Gezocht naar een verjaardagscadeautje voor een 3-jarige. Ik vond er een leuk bord waarop je aanduidt welk weer het is, het uur, de dag, het seizoen,... van Nijntje. het cadeautje werd goed onthaald! Bedankt voor de goeie tips tessa!
Aanrader ?
Geschreven door S. Strumane op 14/11/2018
-
Torhout
  • Speelgoed met verschillende functies
Mooi en gevarieerd speelgoed. Mijn kinderen spelen heel graag met onze aankoop. Eigenares neemt de tijd om uitleg te geven en advies te geven op maat. Mooi onthaal, super mooi speelgoed.
Super service!
Geschreven door S. Gevaert op 14/11/2018
-
Ruddervoorde
  • Goeie uitleg
  • Makkelijk te bereiken (zowel online als offline)
  • Leuke pop-up winkel
Onlangs een spelletje gekocht voor mijn neefje van 5 die hij samen met mijn nichtje van 3 kan spelen. Heel goeie uitleg gekregen! Tof speelgoed!
Mooi aanbod
Geschreven door F. Gysel op 11/11/2018
-
Torhout
  • Bancontact
  • Gratis parkeren
Aanbood zeer aantrekkelijk, mooie winkel- warme ontvangst met nodige advies. Makkelijk bereikbaar en heel mooi en educatief speelgoed. We gaan zeker terug???
Voor herhaling vatbaar ???
Geschreven door B. Bashar op 11/11/2018
-
Torhout
Mooi, kwalitatief,betaalbaar en educatief speelgoed. Ruim aanbod, overzichtelijk en voor alle leeftijden wel iets te vinden die toch wel uniek is.
Relaxklets
Geschreven door C. Cool op 22/10/2018
-
Lichtervelde
Een aanrader! Het boek omvat een combinatie aan methodieken (yoga, massage, ...). De oefeningen duren slechts enkele minuten. De kinderen (6 en 8jaar) vinden het alvast geweldig. Een leuke afsluiter van hun dag.
Mevr
Geschreven door S. Beeckman op 18/10/2018
-
Lichtervelde
  • Prima service met een woordje uitleg indien gewenst
  • Niets!
De service is prima! Wat een leuk en origineel speelgoed, in alle prijsklassen! Supertevreden! Tot de volgende!
Heel tevreden!
Geschreven door E. Maertens op 17/10/2018
-
Lichtervelde
  • super service
  • leuk stevig speelgoed
Super service !!! Het spel 'Katoiz' is heel educatief. er zijn verschillende spelvarianten (qua moeilijkheid)mogelijk. Mijn dochter en zoon (en ikzelf) zijn heel er enthousiast over. mijn zoon (9jaar)knutselde de 'Solar robot' zelfstandig in elkaar. Hij was/is heel fier op zijn robot. Leuk speelgoed!
Boekje vurig draakje
Geschreven door K. Beernaert op 05/10/2018
-
Lichtervelde
Leuk boekje, voldoet aan de verwachtingen. Content met de aankoop en de vlotte service.
Praatprikkels
Geschreven door C. Cool op 05/10/2018
-
Lichtervelde
Praatprikkels is een handig spel om te filosoferen met kinderen. Op de kaartjes staan uiteenlopende en soms vreemde onderwerpen, waardoor mijn kinderen mee aan het denken worden gezet. Naast een leuk spel is het dus ook erg leerzaam! Een aanrader! En tevens bedankt voor de vlotte service.
Mme
Geschreven door S. De Bruyne op 05/10/2018
-
Tienen
  • Advies op maat van het kind. Met resultaten subtesten iq-test in de hand en na luisteren waar intresses van ons kind liggen kunnen we ons kind zijn honger terug 'voeden'. Erg blij
  • Geen
Erg tevreden over de spullen die we reeds bestelden. De verhaaldobbelstenen zijn een geweldige manier om op een speelse manier de woordenschat van de kinderen uit te breiden. Ook het advies wat we reeds kregen voor ons kind met ontwikkelingsvoorsprong maakt een wereld van verschil. Ons kind is terug uitgedaagd en krijgt maar geen genoeg van de stem-spullen. Bedankt Tessa!
Boekje aangekocht
Geschreven door E. Vanslambrouck op 05/10/2018
-
Lichtervelde
  • Vlotte communicatie en levering
Boekje 'vurig draakje aangekocht
Vurig draakje :-)
Geschreven door E. gykiere op 05/10/2018
-
Lichtervelde
Ik ben super content van mijn aankoop. Ook super bedankt om het boekje oog voor jou te bezorgen ! Er staan nog heel wat dingen op de site die me aanspreken ;-)
bestelling spadt
Geschreven door I. D'artois op 05/10/2018
-
Lichtervelde
Heel fijn speelgoed en een uitstekende service! Speelgoed dat je niet kan vinden in de reguliere speelgoedwinkel en helemaal niet duur! We komen zeker terug!
Aankoop
Geschreven door C. Boydens op 21/09/2018
-
Oostende
  • - al spelenderwijs worden de fijne motoriek en handvaardigheid zeker geoefend met deze pop
  • - de grootte van de pop en de sluitingen maken het voor de kleine kindervingertjes gemakkelijker
  • - pop is van mooie, stevige kwaliteit
  • - pop oogt aantrekkelijk (felle kleurtjes)
  • Geen enkele
Moogy aankleedpop
zeer vlot
Geschreven door S. Duyvejonck op 22/08/2018
-
Lichtervelde
  • vlotte aankoop en afhaling
  • duidelijke website
  • geen
Zaterdag besteld, zondag reeds spelplezier! Een zeed vlot contact met Thessa. We bestellen zeker nog!
Gezelschapspel
Geschreven door K. Lowyck op 21/07/2018
-
Gistel
Bedankt voor de correcte en snelle service! Klantvriendelijkheid nemen jullie op de eerste plaats, waarvoor dank!