Verzenden naar BELGIË voor €5,95 en NEDERLAND voor €7,95!!

Educatief buitenspeelgoed

Spadt

Educatief speelgoed

Spadt

Veilig online betalen

Spadt

Persoonlijk advies

Voor kleuters en peuters die graag buiten spelen, bieden wij educatief buitenspeelgoed aan. Het is bestand tegen regen en is afwasbaar met water als het speelpartijtje iets té hevig wordt. Met ons creatieve en originele speelgoed kan elk kind zich uitleven in zijn wildste fantasieën. Het is geschikt voor alle kinderen en gelegenheden. Pak uit op verjaardagsfeestjes met cool, educatief buitenspeelgoed. Fun is verzekerd!  

Benieuwd naar ons buitenspeelgoed?

Bestel het hier

De wondere wereld van educatief buitenspeelgoed

Laat je kinderen in de zomer ravotten in de tuin met het educatief buitenspeelgoed van Spadt, in Lichtervelde. Het is hoogtijd dat kinderen worden weggetrokken van de tablet en terug buiten spelen. Educatief speelgoed verbetert de motoriek en de cognitieve vaardigheden. Het helpt kinderen ook om gezond te blijven. Door de frisse buitenlucht en het springen in het rond, stimuleert het kinderen om actiever te zijn. Voor kinderen zonder speelpartner hebben we ook educatief speelgoed om de zelfstandigheid te stimuleren. Bij ons kan je alleen of in groep spelen. Voor ieders wat wils! Wie heeft er nog een tablet nodig als je buitenspeelgoed van Haba hebt? 

Hoogbegaafde kinderen en hun spel

Leg de tablet weg en koop nu buitenspeelgoed

Laat de tablet achterwege en stimuleer met educatief speelgoed het geheugen. Buitenspeelgoed brengt veel voordelen met zich mee. Koop nu je leerzaam speelgoed voor zowel binnen als buiten. Je geniet van een gratis verzending vanaf €100 in België. Laat je dus helemaal gaan en plaats nu je bestelling!