10% korting met code 'ZMRVERLOF2024' tijdens zomerverlof vanaf 20/07/2024 tem 11/08/2024. Bestellingen worden na ons verlof verzonden.
Naar webshop

Populaire producten

Bekijk ons volledig aanbod

Onze Winkel

Spadt

Bezoek onze Webshop

Onze Webshop SPADT.BE
Spadt

Educatief speelgoed

Spadt is een winkel in Lichtervelde, gespecialiseerd in educatief speelgoed. We zijn ontstaan als webshop en na groot succes besloten we om een pop-up speelgoedwinkel te openen. Al snelde groeide dit uit tot een volwaardige winkel waar je leerzaam speelgoed kan kopen. Veel mensen vonden hun weg naar duurzaam en educatief speelgoed. We verkopen voornamelijk grote merken zoals Djeco en Smart, maar ook minder grote merken zoals Londji, Vilac en Gezinnig, Poppik.


Waarom investeren in educatief speelgoed?

Voor de natuurlijke ontwikkeling van je kind is het aangeraden om leerzaam speelgoed te kopen. Zo stimuleer je de ruimtelijke oriëntatie, cognitieve vaardigheden en andere vaardigheden die de ontwikkeling van je kind prikkelen. Je laat je kind op een speelse manier zijn persoonlijke vaardigheden verbeteren. We leven in een digitaal tijdperk waar kinderen haast niet zijn weg te krijgen van een tablet of computerscherm. Toch is het belangrijk dat je kind aan op een speelse manier leert. Spadt biedt een ruim assortiment aan educatief speelgoed voor peuters, kleuters en lagere schoolkinderen aan, zelfs volwassenen die hun hersenen willen blijven prikkelen vinden hun gading. Niet alleen ouders kunnen bij ons terecht, wij bieden ook educatief speelgoed voor kleuterscholen, lagere scholen of buitengewone scholen aan. Wij zijn een enorme voorstander van het merk Haba, vandaar ons ruime assortiment aan Haba-speelgoed. Voor kinderen die graag buiten spelen, hebben we ook educatief buitenspeelgoed. Wie eerder voor het ecologische en duurzame gebruik is, kan kiezen voor educatief houten speelgoed. Het heeft een lange levensduur en is bestemd voor zowel binnen als buiten. Leerzaam speelgoed kopen is een genot voor ieder kind.


Verruim de kennis van je kind en koop leerzaam speelgoed

Verbeter de natuurlijke ontwikkeling van je kind en koop nu leerzaam speelgoed. Met ons ruime assortiment aan educatief speelgoed is een tablet niet meer nodig. Je kinderen leren voortdurend vaardigheden bij en amuseren zich enorm. Maak van leren een plezier door leerzaam speelgoed te kopen.

Onze speelgoedwinkel in Lichtervelde

Ruim 120 vierkante meter aan educatief speelgoed met meer dan 6000 unieke producten! Kon gezellig snuisteren in onze speelgoedwinkel in Lichtervelde.

Spadt
Spadt
Spadt
Spadt

Openingstijden:

Maandag en ZondagGesloten
Dinsdag, donderdag en vrijdag9.30 - 12.00 & 14.00 - 17.30
Woensdag09.30 - 12.30 (gesloten tijdens vakantieperiodes, wel open tijdens kerstvakantie)
Zaterdag09.30 - 12.00 & 14.00 - 17.30

Contactgegevens:

GSM0479/83.17.59 (bereikbaar tijdens openingsuren)
E-mailthessa@spadt.be 


Onze Blog

Op onze blog vind je heel wat informatie over spelletjes en tips over het stimuleren van de ontwikkeling in combinatie met spel.

Op onze blog

lees ook andere artikels