Verzenden naar BELGIË voor €5,95 en NEDERLAND voor €7,95!!

Cadeautjes voor juf of meester, enkele tips!

Cadeautjes voor juf of meester, enkele tips!

Einde schooljaar is in zicht, het jaar is terug voorbij gevlogen. Wil jij ook graag de leerkracht van jouw kind bedanken? Dat kan met een bloemetje, een zelf gemaakte tekening of gewoon een dikke afscheidsknuffel.

Sommige ouders geven ook een geschenkje, al verwacht de leerkracht dat helemaal niet. Wil je toch een cadeautje schenken aan de leerkracht, dan is een klascadeautje meer dan welkom. Ik som graag enkele tips voor jullie op! 

 1. Voor de peuterjuf: 
  Peuters houden ervan hun zintuigen te gebruiken, denk maar aan voelspelletjes en kijkspelletjes. Een voelbox kan het allebei. Verstop iets in de voeldoos en de peuter moet raden wat hij/zij voelt, terwijl de andere peuters kijken door het doorzichtige plexiglas. Leuke taferelen in de klas, dat is zeker. 
  Ook het spelletje 'Lotto, op de tast', is een spel dat elke peuter z'n hartje sneller doet slaan. Draai aan de wijzer en voel aan het textuurvlakje. Wie kan het juiste dier uit het zakje halen, louter op de tast? 
  Daarnaast heeft elk klasje ook een puzzelhoekje, een nieuwe puzzel is ook altijd leuk, nietwaar juffen en meesters? 
 2. In de kleuterklassen: 
  Vaker en vaker zie je lichttafels en lichtbakken in de kleuterklassen. Hiervoor is ook heel wat materiaal nodig. Bij Spadt, vind je heel wat materiaal dat geschikt is voor op de lichttafels. Denk maar aan transparante letters en cijfers, of transparante schijfjes, ... . 
  Ook constructiemateriaal is een hit wat ons betreft, enkele voorbeelden: Zeshoekige bouwsteentjes, Transparante Octons, Stapelbare Rivierstenen, of eventueel houten stammetjes die je kan stapelen. 
  Spadt heeft ook een aanbod boeken, een extra boek in de boekenhoek is ook altijd fijn! 
  Andere leuke tips kunnen zijn: Sorteer Figuren, Regenboog Bogen, de educatieve Eduludo spelletjes van Djeco, een cöoperatief spel of een HABA Magneetspel
 3. In de lagere afdelingen wordt er uiteraard ook nog gespeeld, denk maar aan Smart Games of andere uitdagende spelletjes, of tussendoortjes (Moves, Letterspelmat, Maximaal Maaltafels en Deeltafels). 
 4. Ook voor de leerkrachten in het Buitengewoon Onderwijs hebben we heel wat aangepast materiaal (bvb: Kaartjes Helpende Gedachten, Textuurdomino voor blinde of slechtziende kinderen of eventueel gesprekskaartjes van Openhartig Bijzonder) en ik vermoed dat leerkrachten uit het Secundair Onderwijs ook wel een cadeautje van Spadt 'smaken' (bvb 'Openhartig Pubers' of een leuk klasspel zoals het Emotiespel Feelinks). 

Uiteraard zijn de mogelijkheden énorm en is het moeilijk kiezen. Maar hier hebben we ook iets op gevonden, wat dachten jullie? Een cadeaubon van Spadt is àltijd de juiste keuze. Of bekijk het volledige assortiment op onze webshop


Geniet van jullie vakantie!! 

Oh ja, ... delen jullie mij op Social Media?