Verzenden naar BELGIË voor €5,95 en NEDERLAND voor €7,95!!

Spelmateriaal voor scholen

Spadt

Educatief speelgoed

Spadt

Veilig online betalen

Spadt

Persoonlijk advies

Bij Spadt, gelegen in Lichtervelde verkopen we educatief spelmateriaal voor scholen. Zo kunnen kinderen ook op school al spelend bijleren. Tenslotte is dat dé plaats waar kinderen naartoe gaan om bij te leren. Leuk en amusant spelmateriaal maakt het voor scholen ook fijner om kinderen hun aandacht erbij te houden.

Benieuwd naar spelmateriaal voor scholen?

Bestel het hier

Ruim aanbod van spelmateriaal voor scholen

Bij Spadt bieden we een ruim en divers aanbod van educatief spelmateriaal voor scholen aan. Er zijn verschillende mogelijkheden waarvoor je bij ons terecht kan:

  • Snoezelmateriaal
  • Speelhoekjes (peuter, kleuter, ...)
  • Logopedisch spelmateriaal
  • Spelmateriaal binnen het gewoon én buitengewoon onderwijs. 
  • Sintcadeautjes
  • Spelpakketten
  • En nog veel meer

Je kan bij ons terecht voor zowel educatief speelgoed voor kleuterscholen als lagere scholen. Met ons diverse assortiment is er voor elk kind wat wils. We zoeken altijd naar het leukste en nieuwste educatieve speelgoed. Je kan bij ons ook terecht voor educatief buitenspeelgoed, zoals loopfietsen en (spring)ballen. De invulling van de speelplaats en turnzalen ligt volledig in jouw handen. Wij gaan aan de slag met jouw wensen. Een razend populair item zijn de lichtpanelen in scholen. Deze zijn ontworpen voor spelletjes, tekenen en zoveel meer. De bediening is heel eenvoudig, waardoor het gebruiksvriendelijk is.

Hoogbegaafde kinderen en hun spel

Koop al je schoolmateriaal aan 5 % korting

Scholen krijgen 5 % korting bij aankoop van educatief spelmateriaal. Je moet enkel aantonen dat je een leerkracht bent of een aankoop doet voor een school. Deze korting is niet van toepassing op afgeprijsde producten. Wens je advies op maat, dan kan je altijd een afspraak bij ons in Lichtervelde maken via ons afspraken formulier.