Verzenden naar BELGIË voor €5,95 en NEDERLAND voor €7,95!!

We Rock

Spadt

We Rock... De nieuwe generatie Rockerboards!! Balanceerborden voor jong én oud. Rockerboards helpen kinderen in hun ontwikkeling. Ze helpen kinderen niet alleen bij de ontwikkeling van hun evenwichtsgevoel, maar ook het evenwichtsorgaan wordt gestimuleerd. Een rockerboard maakt een kind ook veel bewuster van zijn of haar fysieke lichaam en lichaamsdelen.

Een rockerboard wordt wat je maar wil en kan probleemloos geïntegreerd worden in allerlei kinderspelletjes. Het geeft kinderen steeds weer nieuwe kansen en mogelijkheden om te spelen, vaak in combinatie met ander speelgoed. Hierdoor wordt ook de creativiteit voortdurend gestimuleerd. 

We Rock heeft het oorspronkelijk ontwerp van een klassiek rockerboard omgetoverd tot een eigentijds ontwerp met aandacht voor de veiligheid. We Rock is de enige fabrikant ter wereld die rockerboards aanbiedt met vingerbescherming door gebruik te maken van speciale beschermende randen. 

Ook met aandacht voor het milieu!! Het gebruikte hout heeft het 'FSC 100%' label: dit betekent dat het hout integraal gewonnen wordt in FSC gecertificeerde bossen, m.a.w. bossen die duurzaam beheerd worden. 

Producten van We Rock