Communie of jarig? Leg een lijstje bij SPADT (online en/of in de winkel)!

Griezelspeelgoed met Halloween

Spadt

31 oktober, een datum dat al heel lang in de agenda staat geprikt van velen, want dan is het Halloween!! Brrr, begin maar al te griezelen. Eén van de leukste avonden van het jaar, want dan mag je iedereen schrik aanjagen, woehahahaha...

Hou je van een griezelige avond? Dan sommen wij een aantal leuke spelletjes op die ideaal zijn om op Halloween te spelen! 

- Onze absolute Numero 1, Spookslot van 999. Voor iedereen die opgegroeid is in de jaren '80 is dit spel geen onbekende, ééntje dat veel herinneringen naar boven brengt. Nu in een nieuw jasje. Ontdek zelf de nieuwigheden die ze erin verwerkt hebben. Nóg leuker!

- Mysterie Story Cubes: Verzin zelf griezelige verhalen aan de hand van de gegooide dobbelstenen. Wie heeft de meeste fantasie? 

- Black Stories: Gitzwarte taalraadsels voor 12+ kinderen en volwassenen. Probeer de lugubere raadsels op te lossen door ja en neen vragen te stellen. Ludiek, griezelig, maar vooral heel leuk. 

- Spokentrap gezelschapsspel: Spokentrap is een spannend geheugenspel voor kinderen, waar ouders met veel plezier kunnen meespelen. Wie zijn spook bereikt als eerste de bovenste trede? 

- Luxantis gezelschapsspel: Schaduwwezens gaan op pad om het kasteel Luxantis te veroveren. Probeer hen te stoppen door goed samen te werken en goed te onthouden waar de valstrikken zijn. 

- Haba Handpop Heks en Tovenaar: Halloween is een avond vol griezelige verhaaltjes, verzin er samen met de heks en de tovenaar. 

- De Geheime Gang gezelschapsspel: Coöperatief spel voor kinderen vanaf 5 jaar, waarbij je de schat die de dieven hebben buit gemaakt, moet proberen te vinden. 

- ABC Toverduel spelletje: Heks Oex en tovenaar Pim houden een spannend ABC-toverduel! Wie vindt als eerste tussen alle afbeeldingen op de toverwoordkaart een begrip dat bij de gezochte letter past? 

- Glibber Gebibber gezelschapsspel: Jagen op spoken met een flinke portie glibberslijm. Doe dat in overleg en versla de spoken. 

- Vingerpopjes in het thema: Denk maar aan een spookje, een tovenaar of een heks. Kleine griezelige verhaaltjes vertellen. 

- The Key, Moord in de Oakdale Club gezelschapsspel: Er is een moord gebeurd! Wie kan de moordenaar het snelste vinden. Executieve functies en deductie zijn de sleutelwoorden van dit spel.

- Codenames gezelschapsspel: 10+ spel waarbij je in 2 teams werkt. Probeer de spionnen van het andere team te vinden, maar let op van de huurmoordenaar. 

- Vlotte Geesten: Reactiespelletje waarbij je om ter snelst moet reageren. Ook hier worden de executieve functies getraind. Leuk en snel spelletje. 

- Toverketel gezelschapsspel: Een must-have op een Halloweenavond. Wie als eerste de juiste mix van toverdrankjes brouwt, wint het spel. Prachtig vormgegeven Haba spel. 

- Het magische Labyrint gezelschapsspel: Zoek als tovenaarsleerling de weg door het magische labyrint. Dat zou eenvoudig geweest zijn als de grote tovenaar je niet steeds van het kastje naar de muur zou sturen. Zo blijven wegen als bij toverslag gesloten en openen zich plotseling verborgen gangen.

- De Betoverde Toren gezelschapsspel: De tovenaar heeft de prinses in de toren opgesloten. Jullie proberen haar te bevrijden. Een van jullie is de tovenaar, de anderen spelen gezamenlijk met Robin. Ga allemaal zo snel mogelijk op zoek naar de door de tovenaar verstopte sleutel.

Boek, Spinnetje gaat griezelen, of toch niet?: Griezelig boekje over een spinnetje dat graag griezelt... 

Vooral veel gezelschapsspelletjes dus, want Halloween is dan ook één van de gezelligste avonden volgens ons. 

Veel brrrr... plezier!!!

Heb je nog vragen? Mail naar thessa@spadt.be. 

Spadt
Spadt
Spadt
Spadt
Spadt
Spadt
Spadt
Spadt
Spadt
Griezelspeelgoed met Halloween