Verzenden naar BELGIË voor €5,95 en NEDERLAND voor €7,95!!

11-delig Sensorisch Blotevoetenpad Muffik

Stimuleert: zintuigen, ontdekken, grote motoriek

Spadt
Spadt
Eduplay
11-delig Sensorisch Blotevoetenpad Muffik
Niet voorradig

In de natuur voelen kinderen met hun handen en voeten verschillende zachte en harde oppervlakken tijdens het wandelen, rennen, kruipen en glijden. Daarbij doen ze ervaringen op die van groot belang zijn voor hun ontwikkeling.

Deze sensorische matten in felle kleuren en verschillende hardheidsgraden imiteren een grote verscheidenheid aan natuurlijke oppervlakken: gras, kiezels, takken en schelpen zorgen voor allerlei zintuiglijke prikkels als je er op blote voeten op loopt.
De ronde noppen strelen, masseren en stimuleren de reflexzones op het huidoppervlak. Tegelijkertijd worden het evenwichtsgevoel en de coördinatievaardigheden van de kinderen getraind.

Alle modules passen als een puzzel in elkaar - de kinderen kunnen ze individueel combineren. Het samenvoegen van de elementen bevordert de fijne motoriek en de tactiele waarneming van de handen.

De slijtvaste gestructureerde matten zijn een onmisbaar hulpmiddel bij ergotherapie en fysiotherapie. 


  • Inclusief: 11-delig, inclusief 4 mini-modules: voor het activeren van minder ontwikkelde spieren en het versterken van de voetboog voor een betere balans. Eenvoudige reiniging met water.
  • Afmetingen: boomstammat: 28,5 x 28,5 x 4,5 cm, klein: 14,3 x 17,3 cm.
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten.


€ 85,00
Uit voorraad
Betalingsopties:
uw product is in uw winkelmandje toegevoegd