Communie of jarig? Leg een lijstje bij SPADT (online en/of in de winkel)!

SPADT bezoekt de Spielwarenmesse 2019

SPADT bezoekt de Spielwarenmesse 2019

Op zoek naar educatief speelgoed

De Spielwarenmesse in Nuremberg, het is een jaarlijkse traditie geworden en het verveelt nooit! Elk jaar opnieuw ontdek ik er nieuwe spullen, leer ik nieuwe mensen kennen. Dé speelgoedbeurs van het jaar dus!

Ik deel graag mijn avontuur in deze blog. 

Oeps, en nu? 

Vrijdag rond 13u30 ben ik samen met mijn echtgenoot vertrokken richting Nuremberg. Het was een mooie, maar erg lastige rit (maar liefst 7u in de wagen). Rond 21u kwamen we aan in het hotel waar we verbleven. Vermoeid zoals we waren kropen we heel snel in ons bedje. 

Zaterdag, onze eerste dag van het beursbezoek. Inderdaad, er volgt nog een dag, aangezien de beurs maar liefst 12 hallen telt! Werk voor de boeg. Maar zonder een lekker ontbijt, zou het ons natuurlijk niet lukken uren te stappen en de vele standen te bezoeken. 

Klaar voor vertrek, dat dachten we toch... tot onze motor niet wou starten. Een klein beetje paniek sloeg toch toe. Iets waar je een heel jaar naar uitkijkt, komt plots in het gedrang (ok, er zijn bussen, maar toch). Gelukkig heb ik doorheen de jaren geleerd hoe ik mijn mentale rust kan terugvinden en bewaren (vroeger was dit iets anders). Al heel snel vonden we wat het probleem was: oliepeil was te laag. Een garage in de buurt gezocht, olie gekocht, bijvullen en klaar. De motor deed het opnieuw! Wat een opluchting!

Anderhalf uur later dan voorzien aangekomen op de Spielwarenmesse. Het binnenkomen geeft mij telkens opnieuw een gelukzalig gevoel, het kind in mij komt terug naar boven. 
Op zaterdag bezochten we maar liefst 9 hallen. Bepaalde producten al wat interessanter dan de andere, maar vooral heel leuke spullen ontdekt, kunnen voelen, kunnen uitproberen, ... . 

Rond 18u terug richting hotel, met ruim 24300 stappen in de benen. Je kan het al raden, allebei vermoeide benen, maar ook een vermoeide geest. Na een gezellig diner snel ons bedje opgezocht, want op zondag, moesten we nog dé belangrijkste hal bezoeken, de hal met educatief speelgoed, hét stokpaardje van SPADT natuurlijk. 
Rond 12u konden we gelukkig huiswaarts terugkeren, met een werkende motor, want die deed het gelukkig nog steeds...

Welke nieuwe producten? 

Meer dan het tipje van de sluier kan ik nog niet prijsgeven, welke nieuwe producten SPADT binnenkort zal aanbieden...
Alleen, de gezelschapsspellen van HABA worden dé nieuwe producten dat SPADT in z'n aanbod zal hebben en hier zijn we heel erg blij om en hopelijk jullie ook ;-). 

Verder komt er ook nieuw babyspeelgoed, nog meer speelgoed dat de verbeelding van het kind stimuleert enz ... Ontdek het binnenkort op de webshop of in de pop-up winkel.