Communie of jarig? Leg een lijstje bij SPADT (online en/of in de winkel)!

Onze Sinttoppers

Spadt

Populair educatief speelgoed op dit moment

Jullie staan voor moeilijke keuzes de komende dagen, weken en zelfs maanden (als we ook al aan Kerst mogen denken). Ik probeer het jullie iets makkelijker te maken door onze populairste geschenkjes op te sommen. 

Dit speelgoed verkochten we al het vaakst:

  • Bonikka poppen. Deze prachtige, zachte poppen worden al verkocht voor baby's vanaf hun geboorte. Aangezien ze zo zacht zijn, wordt deze pop hun beste vriend(in). 
  • Magicube Magnetische blokken. Het stapelen gaat veel eenvoudiger en zonder frustraties, dankzij de magnetische kracht die deze blokken hebben. Je maakt er ook allerhande puzzels en figuren mee. Plezier voor jong en oud.
  • HABA gezelschapsspellen zijn àltijd top! Welk spel je ook kiest, ze zijn één voor één gewoon fantastisch om te spelen.
  • Smartgames, ook steeds de favoriete keuzes van veel van onze klanten. Deze spellen kunnen alleen gespeeld worden, dus je kind kan zich eventjes alleen bezig houden. Iets waar drukke moeders toch veel belang aan hechten. Naast het alleen spelen, kunnen deze ook met meerdere kinderen samen gespeeld worden. Het is dan alleen een kwestie van goed overleggen en communiceren over jullie stappen en doelen. 
  • Waytoplay flexibele autobanen. Zijn heel erg hip en cool op dit moment. Een musthave voor alle leeftijden. Nog enkele Limited Edition sets verkrijgbaar. 
  • Het magnetisme en magneetjes an sich, het is me wat. Kinderen zijn er dol op. Vooral op ons magnetisch vormenspel van Moulin Roty. Deze doet het super goed bij kinderen tussen 4 en 7 jaar. 

Onze Sinttoppers